2011. szeptember 29., csütörtök

24 órás sörözés, avagy a pokolba vezető út borsodi-s dobozokkal van kikövezve :)

Megmérettettünk, és elbuktunk. Megpróbáltuk a lehetetlent, hogy kiálljuk az erő és akarat próbáját, hogy joggal mondhassuk el magunkról: emberek vagyunk. De nem sikerült.
A terv egyszerűnek tűnt: töltsünk egy teljes napot, 24 órát sörözéssel, méghozzá szigorú következetességgel betartva azt a szabályt, hogy minden órában pontosan egy sört iszunk meg, se többet, se kevesebbet. Őszintén szólva nem tudhattuk előre, hogy milyen démonokkal lesz dolgunk... mivel még sosem próbáltuk (és nem is hallottunk senkiről, aki próbálta volna), ugyanolyan esélyjel hihettük, hogy sima ügy lesz, mint hogy azt, hogy már 8 sör után kidőlünk. Teszteltük a nullhipotézist, és a következőkre jutottunk.
A lendület szinte mindenkinél a 7. sörnél akadt meg (most már értem, hogy miért mágikus szám), de az egyedek 60-70%-a azért bírta a 10-11-ik sörig. A lélektani határnak a 12. sör bizonyult, annál tovább ugyanis senki nem jutott alvás nélkül. Bár okunk lenne a szomorúságra, életre szóló tapasztalatokkal felvértezve fogunk majd neki a következő kísérletnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése