2011. július 10., vasárnap

Juniális

Gyerekkorom kedves élményei közé tartozik a majális. Régen a szüleink mindig elvittek minket annak a cégnek a majálisára, ahol mindketten dolgoztak. Én mindig jól éreztem magam, bár ez, egy gyerekről lévén szó, nem meglepő. A majális hagyománya, mivel sokan a szocialista rendszerhez kötik, sajnos erősen kiveszőben van.
Szerencsére nem mindenhol. Semmiképp se szeretnék cégeket reklámozni, akár ott dolgozok, akár nem, de az Ericssonnál, ahol már majdnem fél éve vagyok alkalmazásban, még mindig él a hagyomány, igaz, juniális néven (mivel júniusban van). Idén mi is elmentünk párommal, és bár megállapítottuk, hogy erre majd gyerekekkel lesz igazán érdemes eljönni, azért mi is jól éreztük magunkat. Rengetegféle program volt, főként gyerekeknek, de azért mi is el tudtunk szórakozni (főleg én :D pl. falmászás, íjászat, repülőgép szimulátor :P).
Anno amikor megtudtam, hogy felvesznek az Ericsson-hoz, volt bennem egyfajta rossz érzés, amiért "eladtam a lelkem egy nagyvállalatnak". Továbbra sem gondolom, hogy az Ericsson sokkal másabb lenne, mint a többi multi, de egyre inkább látszik, hogy ez egy sokkal családközpontúbb cég, mint pl. a legtöbb amerikai (az Ericsson svéd cég). Ez a tény pedig azért könnyít a lelkemen... lehet, hogy végül a pokolra kerülök, de legalább majd a családom jól érzi magát :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése